Over ons familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf waar wij samen met ons
gedreven en betrokken team en ons full-service concept,
unieke eventbelevingen creëren voor onze opdrachtgevers.

Werken bij familiebedrijf NBC en Green Village

Eén familiebedrijf, twee eventlocaties

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1992, met twee evenementenlocaties: het NBC Congrescentrum en Green Village. We maken samen met ons team een succes van iedere bijeenkomst die wij faciliteren. Bij ons is geen een dag hetzelfde op één ding na: we drinken aan het einde van de dag gezellig een drankje.

De term familiebedrijf maken we trouwens waar: ons volledige team is een grote familie. Van hostess en event medewerker tot aan management en directie: de lijnen zijn kort en de teamspirit hoog. Samen zetten we ons iedere dag in om onze opdrachtgevers en gasten de ultieme dag te bezorgen en gaan we geen uitdaging uit de weg.

Ons team in cijfers

120

Collega's zetten zich iedere dag samen in om een succes te maken van de dag.

6

Jaar is de gemiddelde arbeidsduur van ons team. Time flies when you're having fun 😉

28

Is de gemiddelde leeftijd in onze organisatie. Een gezellig, jong team dus!

100

Procent teamspirit en plezier. Beide zijn heel belangrijk binnen ons bedrijf!

Het DNA van ons familiebedrijf

Onze 5 kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de rode draad binnen ons familiebedrijf en omschrijven ons DNA. We vinden het dan ook erg belangrijk dat iedereen
waarmee we samenwerken matcht met deze waarden.

Plezier
Plezier

Binnen ons familiebedrijf staat plezier centraal. In het samen organiseren van evenementen en het werken als team. Plezier in ons werk, maakt van iedere dag een feestje!

Vertrouwen
Vertrouwen

Vertrouwen staat aan de basis van succes en een goede samenwerking. Samen zorgen we voor een veilige omgeving en werken we met wederzijds respect. 

Kwaliteit
Kwaliteit

We proberen altijd het maximale resultaat te halen door de blijven innoveren en investeren in onze locaties, services en team.

Gedreven
Gedreven

We voelen ons verantwoordelijk voor het succes van de events. Deze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan en steeds nieuwe dingen blijven proberen.

Betrokken
Betrokken

We besteden veel tijd, liefde, zorg en aandacht aan de events die wij faciliteren. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en maakt het verschil.

Evenementenlocaties van de toekomst

Duurzaamheid bij ons familiebedrijf

Wij willen iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze locatie staat duurzaam dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als bedrijf met twee eventlocaties het voortouw moeten nemen in een branche die niet bekend staat om haar duurzame karakter. Wat we daar allemaal voor doen? Dat lees je in ons duurzaamheidsbeleid.

Het team van ons familiebedrijf

Ontmoet je nieuwe collega’s!

We stellen je graag voor aan je nieuwe collega’s en dat zijn er best veel! Zo werken er 25 collega’s bij Green Village en 95 collega’s bij het NBC. Onze jongste collega is trouwens 16 jaar en de oudste collega is maar liefst 86. Tante Lenie denkt trouwens nog niet aan stoppen hoor!

Groeikansen en werkplezier

Het hart van ons bedrijf

Als werkgever streven we ernaar om iedereen gelijke kansen te bieden, ongeacht hun achtergrond. We zetten ons daarom actief in voor de participatiewetgeving en verwelkomen met trots getalenteerde individuen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst waar iedereen een kans krijgt om te groeien. Verder staat voor ons het duurzaam inzetbaar houden van onze medewerkers centraal. Wij investeren in hun ontwikkeling en werkplezier, zodat ze met plezier blijven bijdragen aan ons succes. Onze medewerkers zijn niet voor niets het hart van ons bedrijf.

werken bij nbc en green village
Verhalen van ons team

Verhalen van onze collega’s

Meer informatie

Wil je meer weten over ons?

Wil je graag meer weten over ons of over het werken bij ons familiebedrijf? Heb je een vraag over een openstaande vacature? Of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op. Onze HR-manager Suzanne helpt je graag verder!

Suzanne vierkant

Suzanne Zwart

HR-manager

Vul je gegevens in

" " geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.