Veelgestelde vragen

Antwoord nodig op een dringende vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen!
Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons, we helpen je graag
verder.

Werken bij het NBC of Green Village

Je vindt hier het antwoord op algemene vragen over het werken bij het NBC of Green Village.

Krijg ik werkkleding?

Voor veel functies binnen ons bedrijf krijg je bij ons werkkleding. Welke werkkleding dit is, is afhankelijk van jouw functie. Zo faciliteren wij bijvoorbeeld voor hospitality medewerkers een blouse/overhemd met een sloof en voor een floormanager een heel pak. Tijdens jouw sollicitatieprocedure kunnen we hier uiteraard meer over vertellen!

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Jazeker! Bij ons kun je zowel in de hoogte als breedte doorgroeien. Daar bedoelen we mee dat je bijvoorbeeld van een functie als medewerker kunt doorgroeien naar floormanager, maar het kan ook zijn dat je doorgroeit door een verbreding van je takenpakket.

Wanneer kan ik beginnen?

We houden wel van doorpakken! Dus wanneer jij er ook klaar voor bent, kun je in de meeste gevallen direct beginnen. Dit plannen we uiteraard samen!

Wanneer kan ik werken?

In principe zou je iedere dag van de week van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bij ons kunnen werken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de evenementen die wij faciliteren. Doorgaans faciliteren wij evenementen van maandag tot en met zaterdag. In iedere vacature staat het aantal uur aangegeven waarvoor de baan is en op welke momenten van de dag er gewerkt wordt. Bij een bijbaan kun je trouwens flexibel je uren plannen en werk je alleen als het jou uitkomt!

Wat voor soort evenementen worden er georganiseerd?

Wij faciliteren allerlei soorten evenementen op onze beide locaties. Bij Green Village faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten voor bijvoorbeeld grote, landelijke corporates, de overheid of MKB-bedrijven uit regio Utrecht tot 250 gasten. Ook faciliteren wij hier in de avonden of weekenden bruiloften. Bij het NBC richten wij ons alleen op zakelijke evenementen. Dit kan dan bijvoorbeeld een groot congres, kwartaalmeeting of bedrijfsfeest zijn.

Wat is de dresscode?

De dresscode verschilt bij ons per functie. Zo dragen veel collega's bij ons kleding die door ons wordt gefaciliteerd. Denk hierbij aan de kleding voor koks, spoelkeukenmedewerkers, bediening of hosts. Werk je bij ons op kantoor, dan geldt hier de dresscode business casual. Er is overigens één ding die alle functies gemeen hebben: iedereen komt verzorgd voor de dag. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat je kleding netjes is gestreken, je schoenen zijn gepoetst en dat je aandacht besteedt hebt aan je uiterlijk.

Stage of leerplek

Ben je benieuwd of je bij ons kunt stage lopen of wij leerplekken beschikbaar hebben? De antwoorden op deze vragen, vind je hier!

Hebben jullie een stagevergoeding?

In veel gevallen bieden wij een stagevergoeding aan. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw stage.

Kan ik bij jullie afstuderen?

We hebben verschillende stages en leerplekken beschikbaar. Of je nu een MBO of HBO opleiding doet. Je eindstage en/of afstuderen kan bij ons ook.

Zijn jullie een erkend leerbedrijf?

Wij zijn aangesloten bij het SBB en zijn daarmee een erkend leerbedrijf voor stages en leerplekken.

Kan ik bij jullie stage lopen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en vooral leuke stage of leerplek in de horeca of evenementenbranche? Wil je ervaren hoe de organisatie van grote, zakelijke evenementen in z’n werk gaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ieder schooljaar op zoek naar talentvolle studenten. We zijn aangesloten bij het SBB en zijn daarmee een erkend leerbedrijf voor stages en leerplekken. We leren je graag de ins en outs van hospitality en de fijne kneepjes van het evenementenvak.

Arbeidsvoorwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Geen veelgestelde vragen gevonden

We hebben de vraag die je stelde niet vinden of hebben het antwoord niet. Klik op de link om terug te gaan naar de FAQ-pagina of neem contact met ons op.

Open sollicitatie

Jouw baan nog niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar talent. Als je jouw jouw ideale baan nog niet hebt gevonden op onze website, nodigen we je uit om een open sollicitatie in te sturen. Laat ons via het formulier weten waarom jij de perfecte aanvulling op ons team bent. Wie weet is jouw open sollicitatie de eerste stap richting een mogelijke match!

Suzanne vierkant

Suzanne Zwart

HR-manager

Vul je gegevens in

" " geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Upload jouw CV
In weke afdelingen ben je geïnteresseerd?