Word onderdeel van onze familie

Eén familiebedrijf,
twee eventlocaties

Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1992, met twee evenementenlocaties: het NBC Congrescentrum en Green Village. We maken samen met ons team een succes van iedere bijeenkomst die wij faciliteren. Bij ons is geen dag hetzelfde op één ding na: we drinken aan het einde van de dag gezellig een drankje. Wat we verder belangrijk vinden, is dat iedereen die bij ons werkt matcht met onze kernwaarden. En die zijn plezier, vertrouwen, kwaliteit, gedrevenheid en betrokkenheid.

frame ipad
Plezier
Plezier

Binnen ons familiebedrijf staat plezier centraal. Plezier in ons werk, maar ook zeker met elkaar. Dit verhoogt namelijk het succes van iedere bijeenkomst en maakt van iedere dag een feestje! 

Vertrouwen
Vertrouwen

Vertrouwen staat aan de basis van succes en een goede samenwerking. We bieden onze collega’s daarom een veilige omgeving waarin we met wederzijds respect op elkaars verantwoordelijkheid kunnen vertrouwen.

Kwaliteit
Kwaliteit

Wij willen events faciliteren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We proberen altijd het maximale resultaat te halen en blijven innoveren en investeren in onze locaties, faciliteiten en team.

Gedreven
Gedreven

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het succes van de events die wij faciliteren. Deze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan en altijd nieuwe dingen blijven proberen. 

Betrokken
Betrokken

Wij besteden veel tijd, liefde, zorg en aandacht aan de evenementen die wij faciliteren. Deze mate van betrokkenheid zit versleuteld in ons DNA, maakt ieder event bij ons een beleving en zorgt voor langdurige relaties met onze collega’s.

Word onderdeel van ons team

Onze afdelingen

Binnen ons familiebedrijf kun je op verschillende afdelingen aan de slag. Wil je bijvoorbeeld met jouw creativiteit de lekkerste gerechten samenstellen of met jouw spierballen de juiste opstelling bouwen in onze eventhallen? Het kan allemaal! Van keuken tot staging en van housekeeping tot sales.

Verhalen van ons team

Jouw toekomstige collega’s aan het woord

8 redenen om bij ons te werken

Werken bij ons familiebedrijf

Plezier staat centraal
Plezier staat centraal

Plezier met elkaar en in het werk dat we doen staat centraal. Ons motto is niet voor niets al jaren 'be social, be nice and have fun'!

Teamspirit
Teamspirit

We werken als team samen om een succes te maken van iedere dag. We staan dan ook als team klaar voor elkaar.

Ruimte voor een goed idee
Ruimte voor een goed idee

We zijn een platte organisatie en er is bij ons altijd ruimte voor een goed idee. We luisteren dan ook graag naar jouw inbreng!

Ontwikkelingsmogelijkheden
Ontwikkelingsmogelijkheden

In jouw functie krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarbij geven wij je uiteraard de juiste tools in handen.

Een lekkere lunch
Een lekkere lunch

Bij ons word je goed verzorgd tijdens je werkdag met een lekkere lunch of diner (afhankelijk van je werkdag).

Flexibele werktijden
Flexibele werktijden

Onze locaties zijn in principe iedere dag geopend waardoor je op ieder gewenst moment kunt werken. 

Goede work-life balance
Goede work-life balance

Bij ons werk je niet de standaard horeca-uren waardoor je niet iedere avond, alle weekenden of feestdagen hoeft te werken.

Borrels en een feest
Borrels en een feest

We houden van gezelligheid. Daarom borrelen we graag samen in onze eigen kroeg en hebben we jaarlijks een knalfeest.

Het team van ons familiebedrijf

Ontmoet je nieuwe collega’s!

We stellen je graag voor aan je nieuwe collega’s en dat zijn er best veel! Zo werken er 25 collega’s bij Green Village en 95 collega’s bij het NBC. Onze jongste collega is trouwens 16 jaar en de oudste collega is maar liefst 86. Tante Lenie denkt trouwens nog niet aan stoppen hoor!

Het sollicitatieproces

Dit kun je verwachten

1
1
Solliciteren
Solliciteren

Je hebt een leuke functie gezien die bij je past en je solliciteert. Wij bekijken en beoordelen jouw ingediende sollicitatie zorgvuldig.

2
2
Kennismaking
Kennismaking

Wij bellen je (vaak binnen 24 uur) en nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op locatie. Zo kunnen we elkaar het hemd van het lijf vragen 😉

3
3
Tweede gesprek
Tweede gesprek

Soms willen we je nog iets beter leren kennen en volgt er een tweede (inhoudelijker) gesprek en soms wordt er gevraagd of je een case maakt.

4
4
It's a match
It's a match

Wanneer we een match hebben, ontvang je van ons een voorstel. Zodra je jouw contract tekent, ben je officieel onderdeel van ons team!

Openstaande vacatures

Nieuwste vacatures

Ben je klaar voor je eerste of volgende stap in jouw carrière? Ontdek hier de nieuwste vacatures bij ons familiebedrijf.

Open sollicitatie

Jouw baan nog niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar talent. Als je jouw jouw ideale baan nog niet hebt gevonden op onze website, nodigen we je uit om een open sollicitatie in te sturen. Laat ons via het formulier weten waarom jij de perfecte aanvulling op ons team bent. Wie weet is jouw open sollicitatie de eerste stap richting een mogelijke match!

Suzanne vierkant

Suzanne Zwart

HR-manager

Vul je gegevens in

" " geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Upload jouw CV
In weke afdelingen ben je geïnteresseerd?