Video's

Lights, camera, action.

Waar kunnen wij je 's nachts voor wakker maken?

“Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?” Deze vraag stelden we aan onze opdrachtgevers en relaties. En we zouden het NBC niet zijn als we daar niet iets geks mee zouden doen…

Aftermovie: NBC Experience 2017

Op 30 januari 2017 vond in het NBC Congrescentrum het NBC Experience event plaats. We mochten 300 opdrachtgevers en relaties in de watten leggen met culinaire verrassingen, een inspirerend programma en de laatste ontwikkelingen.

Secretaressedag bij het NBC

Op Secretaressedag verdienen de mannelijke assistenten ook een beetje extra aandacht. Wij gingen op pad en verrasten onze favoriete ‘secretaresse’… Fijne Secretaressedag namens het NBC Congescentrum!

Hoe gaan wij om met een nieuwe aanvraag?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat er bij het NBC gebeurt als wij een aanvraag ontvangen? Wij halen alles uit de kast om je direct van dienst te zijn en nét dat beetje extra toe te voegen…

Waar kunnen wij je voor wakker maken? #2 - Elise

In onze vorige video hebben we een van onze opdrachtgevers wakker gemaakt naar aanleiding van onze vraag ‘Waar kunnen wij u ’s nachts voor wakker maken?’. Nu gaan we op pad om een van onze collega’s te verrassen.

Opening SAS Forum 2016 op het kersverse 4K decor

Tijdens de opening van het SAS Forum in 2016 werd gebruik gemaakt van het nieuwe 4K projectiedecor van het NBC Congrescentrum. Bekijk de openingsshow.

Justin van Hooijdonk te gast bij RTL Z

In het RTL Z-programma “De Smaak van Ondernemen” vertelde directeur Justin van Hooijdonk over de groei en ambitie van het NBC Congrescentrum.

Het NBC innoveert tijdens SAS Forum

Tijdens het SAS Forum 2015 in het NBC Congrescentrum werden onze nieuwe ontwikkelingen zoals het 3D projectiedecor in de praktijk ingezet.

Het NBC luistert

Hoe kunnen we het onze opdrachtgevers nog makkelijker maken en hen beter tegemoet komen? Door naar ze te luisteren.

NBC. The place to business.

Ontdek in 40 seconden waarom het NBC ‘The place to business’ is.

Meer informatie over werken bij het NBC?