Stage lopen

Elke dag leren over ultieme gastvrijheid.
Erkend leerbedrijf

Stage lopen in de evenementenbranche?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en vooral leuke stage of leerplek in de horeca of evenementenbranche? Wil je ervaren hoe de organisatie van grote, zakelijke evenementen in z’n werk gaat? Bij het NBC Congrescentrum zijn we ieder schooljaar op zoek naar talentvolle studenten. Het NBC is aangesloten bij SBB en is daarmee een erkend leerbedrijf voor stages en leerplekken. We leren je graag de ins en outs van hospitality en de fijne kneepjes van het evenementenvak.

Voor elk opleidingsniveau en verschillende richtingen

Als congres- en evenementenlocatie kennen we veel verschillende afdelingen en functies. Daarom kun je bij ons terecht voor diverse stages of leerplekken. Of je nu een MBO of HBO opleiding doet. En of je nu een studie in de richting van eventmanagement, techniek, kok, marketing of hotellerie volgt. Bij het NBC zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. We leiden je met plezier op in de functie die het beste bij jou past en die jij het leukste vindt.
bediening vacatures nbc congrescentrum

De openstaande stageplekken:

Staan er op dit moment geen stages online? Stuur ons dan een open sollicitatie. We zijn namelijk altijd op zoek naar talent.

Staat er geen passende vacature tussen?